Sverigeautomaten Bonus

Sverigeautomaten erbjuder attraktiva bonusar, som tillgodoser de flesta spelare. Både om du är helt ny, eller fast medlem hos Sverigeautomaten.

Alla nya spelare, som upprättar ett konto hos Sverigeautomaten, får 200% i välkomstbonus (det samma gäller for Danmarksautomaten). Detta betyder, att om din första insättning är €125, så får du €250 i source url Sverigeautomaten bonus. Totalt har du alltså hela €375 till ditt förfogande efter din första insättning.     

Men det är inte bara nya medlemmar, som får extra pengar på sitt konto. SverigeAutomaten belönar trogna medlemmar med både månadsbonus och lojalitetsbonus. En månadsbonus ger 30 % på den första insättningen upp till €30 varje månad. Sätt in upp till €100 och få 30 % extra. För att vara berättigad till denna bonus måsta man ha varit medlem av SverigeAutomaten i mer än en månad. Efter att en månad passerat efter din första insättning är du berättigad att få den månatliga bonus under varje månads första 10 dagar. Denna månadsbonus kan du sedan få ut under varje månads tio första dagar. 

Förutom de många roliga och intressanta spel som sidan erbjuder, fokuserar SverigeAutomaten på service och trovärdighet. Det är lätt att hitta reglerna om bonusvillkor, och även om SverigeAutomaten är ärliga om dessa, kan det vara en bra idé, att orientera sig på sajtet. 

För alla insättningsbonusar gäller, att de automatiskt förs över till ditt konto, när du har kvalificerat dig till detta. På detta sätt riskerar du inte att förlora dessa extra pengar att spela för. Med en SverigeAutomaten bonus är det alltså bara att börja spela. God underhållning och flera fantastiska bonusar väntar! Om du vil läsa mer om SverigeAutomaten bonus kan du göra det på Svenska Casino.

>>>Spel hos SverigeAutomaten